default-logo
19
NOV
2015

Iaeste BIH održao drugu po redu nacionalnu konferenciju na Vlašiću

Posted By :
Comments : 0

Studenti iz tri najveća studentska centra u BiH su pokazali da se zajedničkim radom može mnogo toga postići, a kako je to izgledalo protekli vikend pročitajte u nastavku.

IMG_5677

Druga po redu IAESTE BIH Nacionalna konferencija je iza nas!

Članovi Nacionalne kancelarije u Banjoj Luci i Lokalnih kancelarija u Sarajevu i Mostaru su u periodu od 6. do 8. novembra na Vlašiću, u kompleksu apartmana Wintersport, održali radionice vezane za način rada, strategiju i unaprjeđenje komunikacije u IAESTE organizaciji.

IMG_6121

Većinom novi članovi, motivisani da doprinesu uspjehu IAESTE-a, prisustvovali su na sedam radionica koje su podijeljene po polju djelovanja u organizaciji: Preduzeća i Company Shuttle, Projekti, Incoming (razmijenjene prakse za dolazeće studente), Outgoing (razmijenjene prakse za odlazeće studente), Marketing i Ljetni program. Radionice su imale pozitivan uticaj na učesnike i primjetno je da će se ova konferencija pozitivno odraziti na budući rad IAESTE organizacije na nivou Bosne i Hercegovine.

IMG_6100

Konferencija je podržana od strane ambasade Švajcarske u BiH, dok su kvalitetu konferencije doprinijeli “doo Venera” i “Nektar pivara”.

 

Ostavite komentar

*

captcha *