default-logo
11
APR
2018

ANDREA DOŠEN – IAESTE PRAKSA U POZNANU

Posted By :
Comments : 0

Kao student Ekonomskog fakulteta, Univerziteta u Banjoj Luci, a i član IAESTE organizacije odlazak na stručnu praksu je bio samo normalan slijed događaja. Slušajući iskustva kolega koji su već bili na praksi znala sam da je to praktično i životno iskustvo koje želim steći.

Kroz IAESTE događaje upoznala sam mnogo različitih ljudi iz Poljske koji su me zainteresovali za njihovu zemlju. Nije prološlo mnogo vremena od posljednjeg CEC-a , a ja sam već bila u avionu za Poljsku.

Na aerodormu me je dočekao nasmijani Robert koji mi je poslije postao jedan od najboljih prijatelja u Poznanu, a da toga tada nisam ni bila svjesna. Pokazao mi je dom u kom sam živjela naredna dva mjeseca kao i posao na fakultetu. Dva mjeseca sam radila na različitim programima i projektima u vezi sa ergonomijom gdje sam uz strpljivog mentora naučila stvari koje nisam imala priliku da savladam nigdje do tada.

Osim rada na fakultetu i iskustva koje sam stekla u vezi sa mojim budućim zanimanjem, imala sam priliku da upoznam veliki broj praktikanata iz različitih zemalja. Sa nekima sam i putovala i obilazila druge gradove u Poljskoj. Poslije svakog kratkog putovanja kada bih se vratila u Poznan imala sam osjećaj kao da se vraćam kući. Taj grad je postao moja druga kuća u koju ću se sigurno vratiti.

O autoru

Ostavite komentar

*

captcha *